013 - 544 55 00

info@progroup.nl

voipmobielhet nieuwe werkenict-beheerinternetbesparensupport

besparen

 

Haal het maximale uit uw netwerk

Uiteraard wilt u geen hoge kosten maken en besparen waar dat mogelijk is. Ook op het gebied van telefonie zijn er vaak kosten die u kunt verminderen. Progroup kan voor u de kwaliteitswaarde van de telecommunicatie meten en eventueel updaten. Zo haalt u het maximale uit uw netwerk.

 

Zonder investeren

Zelfs zonder investering kunt u besparen. Progroup kan door schaalvoordelen uw huidige analoge en VoIP lijnen goedkoper leveren met daarbij ook nog eens lagere belkosten. Kortom: dubbel voordeel.

 

FactuurView

Met de FactuurView van Progroup krijgt u eindelijk eens helder aangegeven hoe uw huidige factuur is opgebouwd. Omdat de grote telecom providers alles doen om u te desoriënteren worden de facturen veelal standaard ingeboekt en betaald. Onze FactuurView bestaat uit twee onderdelen.

 

AbonnementsView

Hoe verhouden zich de abonnementen zich met uw organisatie nu en in de toekomst? Uw telecomomgeving dient te passen in de nieuwe tijd. Schaalbaar, flexibel en multi toepasbaar.


We bespreken met u de functies en werking van het geheel en adviseren u over de mogelijke besparingen die u kunt bewerkstelligen. In 80% van de gevallen gaat u zich verbazen.

 

VerkeersView

Wat voor belgedrag vindt er plaats binnen uw organisatie? Binnen- en buitendienstmedewerkers, thuiswerkers, inzet en gebruik van mobiele telefonie, maar ook service- en storingsdiensten, dit zijn een aantal facetten die uw belgedrag, en dus kosten, enorm beïnvloeden. Progroup geeft u inzicht in uw kosten én mogelijkheden tot efficiënter gebruik van uw telecomstructuur.

 

Onbeperkt vast bellen

In onze vaste portfolio hebben wij de mogelijkheid tot onbeperkt bellen en sms-en in Nederland of de EU. Dit gekoppeld aan alle extra inbegrepen features levert u naast een directe besparing ook nog eens een grote indirecte besparing op.

Zoals overal dient u wel altijd rekening te houden met de fair use policy. Reden temeer om middels de FactuurView van Progroup uw scoringskansen goed in te schatten!

 

 

Benieuwd wat Progroup voor u kan betekenen?

 

 

Deze klanten gingen u voor:


 


Adres

Pro-Group B.V.
Kapt Rondairestraat 2
5015 BC Tilburg
(Industrieterrein loven no. 4798)

 

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring