013 - 544 55 00

info@progroup.nl

voipmobielhet nieuwe werkenict-beheerinternetbesparensupport

Mobiele Telefonie

 

Mobiel en flexibel

Mobiele telefonie en internet zorgen voor maximale flexibiliteit. Progroup heeft overeenkomsten met alle providers in de mobiele communicatie. Het is onze taak om u objectief te adviseren op gebied van abonnementen.

Scherp, functioneel en duurzaam - dat zijn de principes die wij hanteren. Samen met u kijken we naar uw communicatiebehoeften en wat voor u de beste oplossing is.

 

Standalone Oplossing

Met Progroup beschikt u snel over een gebruiksklaar, nieuw mobiel abonnement. Er zijn vele mogelijkheden om tegen aantrekkelijke kosten deze dienst eens te proberen.

 

Mobiel Internet

Progroup zorgt dat u overal en altijd kunt e-mailen en internet beschikbaar hebt op uw iPad, tablet en laptop. U heeft vrijwel overal in Nederland toegang tot snel en betrouwbaar mobiel internet.

 

Vast-Mobiel Integratie

Progroup kan vaste en mobiele telefonie volledig integreren. Het voordeel is dat uw medewerkers altijd bereikbaar zijn op één nummer met één voicemailbox. Progroup kan zelfs zorgen dat u een SIM kaart heeft met meerder 06 nummers, bijvoorbeeld voor privé en zakelijk én of dat nog niet genoeg is, tevens een vast zakelijk nummer dat ook naadloos werkt op uw mobiele toestel. Afhankelijk van uw instellingen en wensen stuurt u het nummer mee naar uw relaties dat uw wenst.
Dat is prettig en duidelijk voor uw klanten en relaties.

 

Hosted Mobiel

Een belangrijk voordeel van Hosted Mobiel is de volledige integratie van Hosted VoIP op uw mobiele toestel.  Denk aan welkomstteksten en schakelingen, maar ook doorverbinden en terugpakken van gesprekken.

 

Contact

Wilt u meer weten over onze mobiele oplossingen? Neem contact op via telefoonnummer 013 - 544 55 00 of mail info@progroup.nl.

 

 

Benieuwd wat Progroup voor u kan betekenen?

 

 

Deze klanten gingen u voor:


 


Adres

Pro-Group B.V.
Kapt Rondairestraat 2
5015 BC Tilburg
(Industrieterrein loven no. 4798)

 

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring