013 - 544 55 00

info@progroup.nl

voipmobielhet nieuwe werkenict-beheerinternetbesparensupport

 

Voice over IP

Bij VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt voor de telecommunicatie. Het voordeel daarvan is dat u geen telefonienetwerk nodig heeft. Dit is dan ook meteen een stuk voordeliger. Bovendien zorgt het voor meer mogelijkheden.

 

Voordelen van VoIP:

Het is goedkoper dan een telefonienetwerk. Je kunt een onbeperkt aantal gesprekken tegelijkertijd voeren.
Doorschakelen naar een mobiele telefoon gaat eenvoudig en snel. Je kunt een telefoontoestel koppelen aan iedere netwerklocatie. Het aanmaken van een nieuw telefoonnummer is zo geregeld. Wisselen van provider is geen probleem en gaat simpel en snel.

Voordat we een advies geven kijken we eerst naar uw huidige verbindingen, zowel lokaal als interlokaal. Vervolgens bepalen we welke VoIP-oplossing het meest ideaal is.

 

Progroup kent drie oplossingen op het gebied van VoIP:

1. Hybride telefooncentrale

Met een hybride telefooncentrale worden alle denkbare telecommunicatiemogelijkheden ondersteund. Van VoIP-toestellen tot analoge apparaten en van CTI tot GSM Gateways. Hybride telefooncentrales kunnen alles aan. Middels open structuren en makkelijk toepasbare software-toepassingen kan een centrale bovendien meegroeien met de eisen en de wensen van zijn gebruiker. 

 

2.100% VoIP telefooncentrale

Wanneer u uw huidige centrale wenst te vervangen en daarbij volledig over wenst te stappen op VoIP leveren we natuurlijk ook 100% VoIP centrales. Geen onnodige en duren ISDN kaarten meer, maar een IPgateway voor VoIP.

 

3. Hosted VoIP

Hosted VoIP van Progroup is de hosted telefoniedienst van Progroup. U neemt een telefooncentrale dienst af vanuit de Progroup Cloud. Hierdoor is  de aanleg, inclusief het onderhoud, van een centrale op locatie niet meer noodzakelijk. 

Met Hosted VoIP bepaalt u tot in detail de bereikbaarheid van uw organisatie en medewerkers. Alles is eenvoudig online te bestellen en te configureren wat u zelf aan het roer van uw telefooncentrale stelt.

U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand zonder hoge éénmalige investeringen, waarmee de volledige functionaliteit van Hosted VoIP tot uw beschikking komt. Wanneer u wilt uitbreiden, dan weet u van tevoren waar u aan toe bent: u betaalt simpelweg hetzelfde bedrag per extra medewerker per maand bij.

 

 

Benieuwd wat Progroup voor u kan betekenen?

 

 

Deze klanten gingen u voor:


 


Adres

Pro-Group B.V.
Kapt Rondairestraat 2
5015 BC Tilburg
(Industrieterrein loven no. 4798)

 

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring